Zeilen

bij de Koninklijke

Zeilen vormt één van de basis pilaren van onze Vereeniging. Jong en oud, eigen schip of club boot, IJsselmeer of buitengaats. Er is voor ieder wat wils. Zo hebben we verschillende groepen zeilers:
19-005404-knzrvmuiden

Zeilinstructie

Zowel jeugd als volwassenen kunnen bij de Koninklijke (beter) leren zeilen. Instructie voor de jeugd wordt gegeven aan kinderen vanaf acht jaar; eerst in de Optimist en daarna in een Laser, RS Feva of een J/70.

Ook onze volwassen leden kunnen leren zeilen, al is enige zeilervaring wel gewenst. Instructie wordt gegeven in een Draak, Laser of de J/70. Zeilinstructie is uitsluitend voor leden van de Koninklijke.

Proef zeilEN en kennismaken met zeilen

Aan het begin van het zeilseizoen en in september organiseert de zeilcommissie een proef zeilmiddag, waar zowel leden als niet-leden kunnen kennismaken met het zeilen in de verschillende boten van de Koninklijke: J/70 en de Laser -al dan niet foilend- en bij voldoende interesse op te stappen op een kajuitboot van één of meerdere leden. Aanmelding hiervoor loopt via het secretariaat.

Ook ervaren nieuwe zeilers kunnen natuurlijk bij de Koninklijke terecht. In de club boten of in een eigen boot.

Lidmaatschap

Als u interesse hebt om te zeilen bij de Koninklijke dan kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij helpen u graag.

Bent u er al zeker van dat u lid wil worden van de Koninklijke dan kunt u direct het ‘KNZ&RV Gewone Lidmaatschap’ aanvragen.

Voor nieuwe zeillers biedt de Koninklijke de mogelijkheid om eerst als 'Kennismakingslid Zeilen' gedurende één kalenderjaar kennis te maken met de Vereeniging. Voordat de aanmelding rond is mogen aspirant-zeilers maximaal vier keer met één van de teams meezeilen. Kijkt u op de pagina Algemene informatie lidmaatschap voor meer informatie.19-005601-knzrvmuiden