pi2

TOCHTEN 2024 & AANMELDEN

WADDENTOCHT 30 APRIL T/M 5 MEI 2024

Tijdens de Waddentocht wordt er koers gezet richting de Waddenzee. Vaak hebben we lekker weer en kunnen we één of meerdere eilanden bezoeken. Er wordt veel gezeild en er zullen activiteiten georganiseerd worden. Kortom, een en al gezelligheid.

 

hemelvaart 9 t/m 12 mei 2024

De hemelvaarttocht is een vierdaagse tocht, waarin we koers zetten richting Friesland. Hier doen we leuke spelletjes en als de temperatuur van het water het toelaat wordt er natuurlijk veel gezwommen!

 

pinkstertocht 18 t/m 20 mei 2024

Tijdens het Pinksterweekend varen we drie dagen, vaak naar Friesland, of bezoeken we de mooie steden rond het IJssel- en Markermeer. Hier genieten we dan van het weer en ondernemen we leuke activiteiten. Bovenal hebben we vooral veel zeilplezier!

 

FEVA/LASER WEEKEND 1 & 2 juni 2024

Het Feva/Laser weekend is voor de jeugd die op de Noordkop zeilt in een RS Feva of een Laser. Met deze tocht kan de jeugd kennis maken met het zeilen op grotere platbodems, door mee te varen op de Pi. Dit is ook meteen een mooie kennismaking met het jeugdzeilen.

Markervuur WEEKEND 8 & 9 juni 2024

Dit jaar heeft de Pi wat extra’s! We hebben een officiële meetbrief gekregen voor het wedstrijdzeilerij. Hier willen we natuurlijk graag gebruik van maken en zullen we dit jaar meedoen met de Markervuur race. De Markervuur wordt georganiseerd door de club en wij zullen we Philippine beschikbaar stellen om met de jeugd mee te varen! Het wordt een mooie en leerzame ervaring!

pI WEEKEND 6 & 7 juli 2024

Het Pi weekend is het weekend voor de zomertocht. Deze tocht is voor iedereen die zin heeft om aan het begin van de zomervakantie nog even het water op te gaan. Of voor de mensen die niet kunnen wachten op de zomertocht, en nog een extra weekend mee willen varen. We zullen leuke dorpen rond het IJssel- en Markermeer bezoeken.

 

ZOMERTOCHT  1:  2 juli t/m 3 augustus 2024

In de zomervakantie gaat de Philippine vier weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Malmö, Antwerpen en Hamburg geweest. Onderweg maken we tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de leukste herinneringen gemaakt. Dit jaar wordt de zomertocht in twee delen gevaren. In deel 1 varen we vanaf Muiden naar de eindbestemming.

 

ZOMERTOCHT  2:  3 AUGUSTUS t/m 17 augustus 2024

In deel twee van de zomertocht varen we vanaf de eindbestemming van deel 1 terug naar Muiden. Deze tocht duurt ook twee weken. De bestemming zal later bekend gemaakt worden. Jeugdzeilers worden vanaf Muiden opgehaald om met de bus naar de bestemming te rijden.

 

Heintjes WEEKEND  7 & 8 september 2024

Het Heintjesweekend is voor de jeugd die op de Noordkop zeilt in de Optimist. Deze tocht is bedoeld om kennis te maken met het varen op platbodems. De Pi is hiervoor het optimale leerschip, waar met de jeugd ontzettend veel plezier wordt gemaakt.

 

Pi-weekend 12 & 13 OKTOBER 2024

Tijdens het Pi weekend varen we richting de mooie meer steden, zoals Edam, Volendam en Monnickendam.

 

Waddentocht Herfst 29 oktober  T/M 3 NOVEMBER 2024

Als mooie afsluiter van het zeilseizoen varen we in de herfstvakantie nog een fantastische Waddentocht. De Philippine vertrekt dan naar het wad en zet daar weer voet aan wal op een van de eilanden.

 

Aanmelden via de website

Aanmelden voor alle activiteiten kan via de activiteitenpagina. Selecteer de categorie Pi. 

De Zomertocht staat op de besloten pagina. Hiervoor is inloggen vereist. De deelnemerslijst wordt ook pas na het inloggen zichtbaar. 

Kijk op de pagina informatie en voorwaarden voor de kleine lettertjes, zorg dat je ouders deze van tevoren hebben gelezen. 

Maximaal aantal deelnemers

De Pi kan 12 jeugdleden inschepen. De inschrijvingen worden automatisch genoteerd op volgorde van aanmelding. Zodra het maximaal aantal van 12 deelnemers is bereikt, zal de 13e en volgende inschrijving als kandidaat op de wachtlijst gelden. 

Wachtlijst

Mocht er een annulering binnenkomen dan zal het OT Pi contact opnemen met de eerstvolgende kandidaat op de wachtlijst. 

Informatie

Voor meer informatie over de tocht(-en) kun je contact opnemen met enippilihp.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl.

 2024 Activiteit
7 september
zaterdag
PI Heintjes weekend 7 & 8 september 2024
12 oktober
zaterdag
PI weekend 12 & 13 oktober 2024