Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Vraag&Aanbod

pi2

Tochten 2023 & aanmelden

WADDENTOCHT 2 t/m 7 mei 2023

In de mei wordt een tocht gevaren van zes dagen. 

De Philippine vertrekt dan richting de Waddenzee, om voet aan wal te kunnen zetten op één of meerdere Waddeneilanden. Op deze eilanden worden vaak leuke activiteiten georganiseerd. In het verleden is er al vaak genoeg gepaintballed of gestrandzeild!

KWVL WeekEND 13 & 14 mei 2023

Het KWVL weekend is bedoeld om de jeugdleden van de KWVL kennis te laten maken met de Philippine en de wateren rondom Muiden. Gedurende dit weekend varen we meestal naar Edam, Volendam, Monnickendam of het eiland Hooft voor Muiderberg. 

hemelvaart (openingstocht) 18 t/m 21 mei 2023

De hemelvaarttocht is een vierdaagse tocht richting Friesland. Hier doen we leuke spelletjes en als de temperatuur van het water het toelaat gaan we natuurlijk zwemmen! 

pinkstertocht 27 t/m 29 mei 2023

Tijdens het Pinksterweekend varen we drie dagen, vaak naar Friesland. Hier genieten we dan van het weer en ondernemen we leuke activiteiten.

FEVA/LASER WEEKEND 3 & 4 juni 2023

Het Feva/Laser weekend is voor de jeugd die op de Noorkop zeilt in een RS Feva of een Laser. Met deze tocht kan de jeugd al een beetje kijken naar grotere boten en kan dan ook kennismaken met de PI. 

pRE-ZOMERTOCHT 7 & 8 juli 2023 

De Pre-Zomertocht is het weekend voor de zomertocht. Deze tocht is voor iedereen die zin heeft om aan het begin van de zomervakantie nog even het water op te gaan.

ZOMERTOCHT 22 juli t/m 6 augustus 2023

In de zomervakantie gaat de Philippine twee weken op pad! Ze vertrekt in de richting van een bijzondere bestemming. In het verleden is ze al in Kopenhagen, Malmö, Antwerpen en Hamburg geweest. Onderweg maakt ze tussenstops in leuke dorpen, steden of eilanden en worden er de gekste dingen meegemaakt.

Heintjes Avontuur  9 & 10 september 2023

Het Heintjesweekend is voor de jeugd die op de Noordkop zeilt in de Optimist. Deze tocht is bedoeld om kennis te maken met grotere boten en uiteraard ook met de PI. 

Pi-weekend 30 september & 1 oktober 2023

Gedurende dit weekend varen we meestal naar Edam, Volendam, Monnickendam of het eiland Hooft voor Muiderberg. 

Waddentocht Herfst 24 t/m 29 oktober 2023

Als mooie afsluiter van het zeilseizoen varen we in de herfstvakantie een tocht van vijf dagen. De Philippine vertrekt dan naar het wad en zet daar weer voet aan wal op een van de eilanden. 

Aanmelden via de website

Aanmelden voor alle activiteiten kan via de activiteitenpagina. Selecteer de categorie Pi. 

De Zomertocht staat op de besloten pagina. Hiervoor is inloggen vereist. De deelnemerslijst wordt ook pas na het inloggen zichtbaar. 

Kijk op de pagina informatie en voorwaarden voor de kleine lettertjes, zorg dat je ouders deze tevoren hebben gelezen. 

Maximaal aantal deelnemers

De Pi kan 12 jeugdleden inschepen. De inschrijvingen worden automatisch genoteerd op volgorde van aanmelding. Zodra het maximaal aantal van 12 deelnemers is bereikt, zal de 13e en volgende inschrijving als kandidaat op de wachtlijst gelden. 

Wachtlijst

Mocht er een annulering binnenkomen dan zal het OT Pi contact opnemen met de eerstvolgende kandidaat op de wachtlijst. 

Informatie

Voor meer informatie over de tocht(-en) kun je contact opnemen met enippilihp.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl.

 2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria