19-028630-knzrvmuiden

Laser zeilen algemeen

De Laser is een ontzettend sportief en stoere 1-mansboot voor de zeiler met al wat meer ervaring. De Laser is een van de meest populaire 1-mansboten ter wereld. Het is ook een Olympische klasse. Deze snelle en gave boot is ook nog eens gemakkelijk op te tuigen. De Laser is de enige boot die je enkel door het verwisselen van een mastonderdeel en het zeil in drie verschillende boten kunt veranderen; Laser 4.7, Radial en Standaard. Alle Laser typen bezorgen je het echte Laser gevoel!

Laser training

Voor leden van de Koninklijke is het mogelijk om training te krijgen in een Laser; voor jeugdleden bij het Jeugdzeilen Heinen (tot 18 jaar) of voor volwassenen Laser Training.

Club laser

De Koninklijke in Muiden heeft vijf club Lasers beschikbaar en twee daarvan zijn uitgerust om te Laser Foilen. Naast het gebruik door cursiten in de trainingsgroepen is het ook mogelijk om een club Laser voor een dag of dagdeel te huren.

eigen laser

muidenhaven

De stalling van een eigen Laser is uitsluitend voor leden en is mogelijk op de Noordkop, het meest Noordelijke stuk van ons terrein. De Noordkop is beperkt in haar ruimte en daardoor krijgen zeilers die actief deelnemen aan:

  1. Laser Wedstrijdgroep, Laser Jeugdgroep of Fevagroep bij het Jeugdzeilen
  2. Laser Trainingsgroep - Volwassen

voorrang op een stallingsplek. Neemt u voor meer informatie, kosten en aanvraag van een plek contact op met de Havenmeester.

buyshaven

De stalling van een eigen Laser in de Buyshaven is mogelijk naast De Kombuys. De ruimte is beperkt en daardoor krijgen (jeugd-)leden van de Koninklijke voorrang op een stallingsplek. Neemt u voor meer informatie, kosten en aanvraag van een plek contact op met de Havenmeester in de Buyshaven.

 

19-028045-knzrvmuiden

Informatie

Voor meer informatie over de Lasertrainingen voor volwassenen neemt u contact op met onze Coördinator Laser zeilen en voor de Jeugd met de coördinator Laser Jeugd of Laser Wedstrijd.

De Laser zeilers hebben Whatsapp groepen: kijkt u op de pagina Whatsapp Groepen voor de QR code.