j70 box muiderslot

J/70 zeilen algemeen

De J/70 is een snelle, smalle kielboot van 6,93m (22,7 ft) en uitermate geschikt voor wedstrijdzeilen en toegankelijk en vriendelijk voor toerzeilen. De boot kan optimaal getrimd worden, met gennaker kunnen snelheden van 20 knopen behaald worden. Verder is er voor de J/70, naast een genn, een snelheidsmeter, zijn er trainingszeilen voor standaard gebruik en zijn -op verzoek- wedstrijdzeilen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om de J/70 mee te nemen naar wedstrijden met een van de twee trailers.

De Koninklijke heeft in 2020 de beschikking over maar liefst zes J/70's in Muiden. Binnen de Koninklijke zijn er verschillende mogelijkheden om te zeilen met de J. Sluit aan of vorm zelf een trainingsteam, een wedstrijdteam, of huur deze voor een dag of dagdeel met zeilvrienden. Een J/70 afschrijven gaat via ons Bootreserveringssysteem.

Met zes schepen bij de Koninklijke in Muiden is het een ideale kans om te Match Racen.

INFORMATIE

Voor meer informatie over trainingen met de J/70 kijkt u onder J/70 training of neemt u contact op met de Coördinator J/70 of het secretariaat.

De J/70 zeilers van de Koninklijke maken gebruik van een Whatsapp groep 'J70 KNZRV' om onderling te communiceren. Wilt u opgenomen worden in deze groep kijk op de pagina Whatsapp Groepen voor de QR code of stuurt u dan een berichtje naar de Coördinator J/70 of per mail naar neliez.[antispam].@knzrv.nl

J/70 van 2022

Wil je meer weten over J/70 varen en hoe het werkt, lees dan onderstaande presentatie.

Tot snel op het water!


Naam: j70-varen-2022
Type: pdf
Grootte: 760 kB
 Download