Opzeggen / wijzigen Jeugdzeilen

Lidmaatschap KoNinklijke

Het lidmaatschap van de Koninklijke loopt jaarlijks door tot opzegging. Een kennismakingslidmaatschap stopt automatisch.

Zeg je het lidmaatschap van de Koninklijke op, dan stopt ook je deelname aan het Jeugdzeilen (Heintjes & Heinen en/of Philippine) en/of je Ligplaats op de Noordkop. Kijk op de pagina Opzeggen Lidmaatschap voor de spelregels.

JEUgdzeilen Heintjes & Heinen

Deelname aan het Jeugdzeilen Heintjes & Heinen loopt jaarlijks door tot opzegging. Wil je nog wel jeugdlid van de Koninklijke blijven? Dan meld je alleen je deelname aan het Jeugdzeilen Heintjes & Heinen schriftelijk af bij het secretariaat.

Let op dat je ook je ligplaats opzegt indien je de boot van de hand doet. Zo niet, dan blijft je Ligplaats Noordkop doorlopen (alleen als je lid blijft van de Koninklijke).

Wijzigen JeugdzeilGROEP

Stap je over van de een naar de andere boot of zeilgroep (bijvoorbeeld van de Optimist naar de RS Feva of van de Optimist Heintjes instructie naar de Optimist Wedstrijdgroep), stuur dan een e-mail naar het secretariaat. Dit doe je vóór aanvang van een voorjaar- of najaarstrainingperiode.

Jeugdzeilen Philippine

Deelname aan het Jeugdzeilen Philippine loopt jaarlijks door tot opzegging. Blijf je nog lid van de Koninklijke dan kan je de opzegging van deelname Jeugdzeilen Pi naar het secretariaat sturen (per e-mail of post). 

Ligplaats Noordkop

Als je stopt bij het Jeugdzeilen Heintjes & Heinen vergeet dan niet je ligplaats op de Noordkop op te zeggen. De opzegging voor de ligplaatst schriftelijk, door de eigenaar, uiterlijk 1 maand voor het einde van het zomer- of winterseizoen naar het KNZ&RV secretariaat versturen.

Wijzigen ligplaats

Indien je een nieuwe of andere zeilboot koopt, dan vul je een nieuw Ligplaatsformulier Noordkop in en meld je schriftelijk jouw oude boot af bij het secretariaat.

NB Verkoop je de oude zeilboot aan een nieuwe -Koninklijke- eigenaar, dan vult deze zelf een nieuw Ligplaatsformulier Noordkop in voor een eigen ligplaats.

 

knopen-jeugd