Muidenhaven en Buyshaven

De Koninklijke heeft twee jachthavens. Eén in Muiden, de Vereniging Muidenhaven en één in Enkhuizen, de Vereniging Buyshaven.

KNZ&RV Muiden

Passanten zijn van harte welkom bij de Koninklijke in Muiden, aan de monding van de Vecht met forteiland Pampus in het vizier.

Onze jachthaven ligt in het centrum van het pittoreske Muiden met gezellige winkels & terrassen en tegenover het Muiderslot. In onze Sociëteit of Pampusbar of op onze terrassen, met prachtig uitzicht over de jachthaven en het Muiderslot, zijn passanten van harte welkom voor een hapje en een drankje (zie Openingstijden).

Een vaste liplaats in de haven van Muiden is voorbehouden aan leden van de Koninklijke. Voor de aanvraag van een ligplaats kunt u meer informatie vinden op de pagina Ligplaatsen Muiden.

KNZ&RV BUYSHAVEN

Aan het IJsselmeer en vlakbij het hisorische centrum van Enkhuizen ligt, beschut tussen het groen, de Buyshaven aan het Krabbersgat waar wij passanten van harte welkom heten.

Enkhuizen heeft een rijke historie en biedt een scala aan gezellige restaurants, winkels en musea.

In de Buyshaven kunnen zowel leden als niet-leden een ligplaats huren. Zie voor meer informatie de pagina Ligplaatsen Buyshaven.

 

muiden-lucht-overview-2020
buyshaven-foto-original