rondenplatbodem

NK Rond- en platbodem

Sinds 2016 organiseert de zeilwedstrijdcommissie van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging aan het einde van de zomer het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodem voor de VB en VC klasse van de gelijknamige Rond- en Platbodem klassenorganisatie.

Ieder jaar hebben we tussen de 20 en 25 deelnemende schepen die korte en middellange races varen op het Markermeer vanuit onze haven in Muiden; tegenover het Muiderslot en met het forteiland Pampus in het vizier.

Kijkt u op de website van de Rond- en Platbodem klassenorganisatie voor meer algemene informatie:

Klassenorganisatie

 

Nederlands Kampioenschap 2023

In 2023 wordt het Nederlands Kampioenschap voor de B en C klasse gevaren vanuit de Koninklijke te Muiden op 1, 2 en 3 september. 

INSCHRIJVING

De inschrijving en betaling loopt waarschijnlijk weer via de Rond- en Platbodem klassenorganisatie. Meer informatie daarover volgt. 

Parkeren & Faciliteiten

Parkeren op het terrein van de KNZ&RV is zeer beperkt, het parkeren van uw auto en/of trailer cq boedelbak als schipper kan alleen in overleg met de havenmeester. U kunt een specifieke code krijgen om het parkeerterrein op te komen. Opstappers dienen elders te parkeren in Muiden (P1 Maxisweg of P2 Mariehoeveweg) of komen met het openbaar vervoer.

Voor een overzicht van onze faciliteiten klik hier

Uitslagen NK Rond- en Platbodem

Op de website van de klassenorganisatie kunt u de uitslagen vinden:

Rondenplatbodem / Jaarprijzen

 

Kalender zeilen