Ligplaatsen KNZ&RV Muiden

2017-knz-rv-muiden-170-02-0015

Jachten

Een vaste ligplaats in onze haven te Muiden is voorbehouden aan leden van de Koninklijke. Voor de aanvraag van een ligplaats of het opgeven van een boot, kunnen leden het Jachtenformulier invullen:

 JACHTENFORMULIER

 

Onderaan de pagina treft u Reglement Havenbeheer Muidenhaven in PDF om te downloaden. 
Kijkt u ook eens op de pagina Vlaggen, vlagvoering en vlagetiquette: hoe hoort het eigenlijk?

19-005726-knzrvmuiden 2

DRY-SAILING

De Koninklijke in Muiden beschikt over voldoende dry-sailing plekken op eigen terrein.

Wilt u meer informatie of een aanvraag indienen voor een dry-sailing plek, neemt u dan contact op met het secretariaat. Zij helpen u graag verder. Kijkt u voor meer informatie over de tarieven en opzegging op de pagina Tarieven Ligplaatsen Muiden.

TIJDELIJKE DRY-SAILING PLEK

Wilt u tijdelijk gebruikmaken van een Dry-Sailing plek dan dient u contact op te nemen met de havenmeester en een passantentarief te betalen voor het object en het aantal dagen dat u wil stallen.

19-027825-knzrvmuiden

Noordkop

Een ligplaats voor een kleine boot op een waltrolley is mogelijk op de Noordkop, het meest Noordelijke stuk van ons terrein. De Noordkop is beperkt in haar ruimte en daardoor krijgen (jeugd-)leden die actief deelnemen aan het Jeugdzeilen bij de Heintjes & Heinen of Laser zeilen volwassenen voorrang op een ligplaats.

OPtimisten

Optimisten krijgen een plek in het Optimistenrek voor jeugdzeilers bij de Heintjes & Heinen. Alleen indien er plek is dan kan een jeugdlid een ligplaats toegewezen krijgen.

Laser, RS-Feva of 29-er

De overige open zeilboten kunnen op een waltrolly gestald worden op een toegewezen plek. Zeilers die actief deelnemen aan:

  1. Laser Wedstrijdgroep, Laser Jeugdgroep of Fevagroep bij het Jeugdzeilen
  2. Laser Trainingsgroep - Volwassen

krijgen voorrang op een stallingsplek.

Aanvraagformulier Ligplaats Noordkop

Tarieven Ligplaatsen Muiden

KNZ&RV ID-sticker

Nadat een plek is toegewezen door de havenmeester, ontvang je één of meerdere KNZ&RV ID-sticker(s) en plak je deze op de spiegel van de zeilboot en op de waltrolly en/of wegtrailer aan ‘bakboord’. Voor een trolly van een Optimist ontvang je géén sticker. Om deze te herkennen zet je er duidelijk je achternaam en/of zeilnummer op.

SPELREGELS LIGPLAATS NOORDKOP

De stalling op de Noordkop kent een aantal spelregels. Lees dan ook het ‘Reglement betreft Stalling’ door (of download deze hieronder). 

TIJDELIJKE LIGPLAATS NOORDKOP

Wilt u tijdelijk gebruikmaken van de stalling op de Noordkop dan dient u contact op te nemen met de havenmeester en een passantentarief te betalen voor het object en het aantal dagen dat u op de Noordkop wil stallen.

Documenten Muidenhaven


Naam: Reglement Havenbeheer Muidenhaven  Download
Type: pdf
Grootte: 453 kB
 


Naam: Reglement betreft Stalling Noordkop - feb2020  Download
Type: pdf
Grootte: 221 kB