Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Over de Philippine

pi1

De Philippine, ofwel de Pi, is een lemsteraakjacht van 16 meter en is het vlaggenschip van de Koninklijke. De Philippine is een ideaal schip om zeiltochten mee te maken door het hele land en daarbuiten.

Met de Philippine worden zeiltochten en weekenden gevaren voor de jeugd van 14 tot en met 17 jaar. In de weekenden wordt er gevaren over de Nederlandse meren. In de mei- en herfstvakantie wordt koers gezet richting de Waddeneilanden en in de zomervakantie wordt een lange tocht van twee weken gevaren naar een bijzondere bestemming in het buitenland.

Naast deze tochten wordt de Philippine ook ingezet voor andere jeugdactiviteiten van de Koninklijke en daarbuiten. Kortom, het is een schip wat garantie biedt voor mooie zeiltochten en ontzettend veel gezelligheid!

De tochten op de Philippine zijn een unieke ervaring voor de jeugd en bieden de mogelijkheid om alles wat bij het varen van een groot zeiljacht komt kijken te leren. Dit is onder andere het hijsen en trimmen van de zeilen, navigeren en het aanleggen.

Ook bij zaken als het eten inkopen en klaarmaken worden de jeugdzeilers betrokken. Tijdens het varen is er ook meer dan genoeg tijd voor het genieten van het weer met een heerlijk muziekje op de achtergrond. Op de tussenstops worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd.  Het jeugdzeilen op de Philippine is heel toegankelijk voor alle jeugd binnen de leeftijdscategorie, zelfs voor de jeugd die nog niet kan zeilen.

Lijkt het je leuk om een keer met de Philippine mee te gaan? Meld je dan aan voor één van onze tochten! Aanmelden kan hier: aanmelden tochten Pi.

 

Kijk ook eens op onze facebookpagina, instagram of You Tube voor updates, foto’s en filmpjes!

Facebook: facebook.com/jeugdzeilen

Instagram: @jeugdzeilenphilippine

You Tube: Jeugdzeilen Philippine