riemen

Instructeurs & vrijwilligers

Vrijwilligers

De Koninklijke biedt haar roeiers een fijne accommodatie, goed onderhouden roeimateriaal, de mogelijkheid om instructie te krijgen en deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten waaronder wedstrijden. Dat kan alleen als leden zich met en voor elkaar inzetten. Ook van de roeiers wordt een bijdrage verwacht.

Denk hierbij aan assistentie bij roeiwedstrijden en het in goede staat houden van de vloot. Er zijn tal van zaken die ondersteuning vragen voor een goed verloop.

Vrijwilliger zijn heeft zijn voordeel. Het zorgt voor betrokkenheid en is een eenvoudige manier om de leden beter te leren kennen. Het geeft voldoening. Vrijwilligers werken mee aan het zijn van de Vereeniging.

De roeicommissie kan altijd meer hulp gebruiken; geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar neieor.siraterces.[antispam].@knzrv.nl.

roei-instructiecursus-2019

Instructeurs

Roeiers willen zich blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit geldt zowel voor de wedstrijdroeiers als voor de recreanten. Goed opgeleide instructeurs en coaches zijn daarom essentieel en de vraag daarnaar is blijvend.

De Koninklijke biedt een ruim opgezet opleidingspakket aan voor instructeurs en coaches. Deze cursussen worden gegeven door ervaren trainers van Roeicentrum Berlage of door eigen RI-2 instructeurs. Van deelnemers die deze cursussen hebben afgerond, wordt gevraagd zich verder in te zetten als instructeur/coach van één van de roeiteams bij de KNZ&RV.

OPELEIDING

Ervaren instructeurs of geïnteresseerden in een opleiding kunnen een mail sturen naar de Coördinator Opleidingen via neieor.negnidielpo.[antispam].@knzrv.nl.