Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Sociëteitenrally 15 juni 2019

Geplaatst op 24-05-2019  -  Categorie: Activiteiten

Geachte rallyliefhebbers van de Koninklijke,

Na het grote succes in 2018 organiseren leden van De Witte, De Maas, Muiden en KIGC ook in 2019 weer gezamenlijk de Sociëteitenrally. Op zaterdag 15 juni starten we op een landelijke locatie in Sint Michelsgestel om via een mooie route naar Sociëteit De Maas in Rotterdam af te reizen. De inschrijving is geopend.

DIRECT INSCHRIJVEN

Vorig jaar pakten we de traditie weer op om jaarlijks een rally te organiseren en met ruim honderd deelnemende équipes was het een zeer geslaagde dag die riep om een vervolg. Het bonte gezelschap klassiekers en sociëteitsleden reed van Loenen aan de Vecht naar Den Haag, waar de finish en het aansluitende diner bij De Witte plaatsvond.

Dit jaar starten we elders, is er een nieuwe route en een andere finishplaats. Wat echter ook nieuw is: de leeftijdsgrens voor de auto’s gaat komend jaar naar veertig jaar (al behoudt de organisatie zich het recht voor om wellicht een oogje toe te knijpen voor uw bijzondere klassieker die net te jong is). Net als vorig jaar is er een maximumaantal deelnemers van 100 equipes van auto met bestuurder en navigator. Dit jaar zal de voorinschrijving kort zijn en zullen de équipe-plaatsen gelijkelijk verdeeld zijn over de sociëteiten. Indien er na de voorinschrijving nog plaatsen vrij zijn, dan worden deze vrijgegeven voor inschrijving van leden van alle vier de sociëteiten.

Inmiddels is de organisatie geprofessionaliseerd en vormgegeven in de Stichting Sociëteitenrally. Hetzelfde blijft de indeling van de rally in een tourklasse en een sportklasse. Voor beide deelnamevormen geldt echter dat de rally wat moeilijker wordt, waarbij vooral de sportklasse zich voortaan zal kunnen meten met de rally’s van het Nederlands Kampioenschap.

Uiteraard heeft de organisatie goed gekeken naar de evaluatieformulieren die u invulde na afloop van de rally. Veel dank voor uw constructieve feedback die we gebruiken om de rally nog leuker te maken voor iedereen.

Navigatiecursus
Net als vorig jaar bieden we ook deze keer een cursus rallynavigatie aan. De uitzetter, Erik van de Klunder, zal op 22 mei in een zaal van Sociëteit De Maas in Rotterdam alle systemen uitleggen en uw wellicht roestige navigeerkunde weer oppoetsen. U kunt zich direct bij inschrijving voor de rally opgeven, maar u kunt ook later nog beslissen om mee te doen aan de cursus (en ook voor niet-deelnemers is het interessant om eens te kijken hoe zo’n rally in zijn werk gaat).

Sponsoring
Uiteraard doet de organisatie zijn uiterste best om de kosten voor alle deelnemers zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben zich al verschillende bedrijven gemeld als sponsor. We hoeven u niet uit te leggen dat de deelnemers ook voor uw onderneming interessant kunnen zijn als klant, of wellicht vindt u het gewoon leuk om een extra bijdrage te leveren aan het succes van de dag. Bedrijven als Stijl Advocaten, Heineken en The English Hatter zegden hun medewerking al toe. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, stuur dan een mail aan ofni.[antispam].@societeitenrally.nl.

Wij gaan ervan uit dat u dit jaar weer meedoet en 22 mei navigatiecursus en 15 juni de sociëteitenrally vast in uw agenda zet.

Met vriendelijke groet,

Commissie Sociëtenrally

NLS De Witte
Arènso Bakker
Louise de Blécourt
Chris Soesman

K.N.Z. & R.V.
R.J. Romke de Vries

K.R. & Z.V. ‘De Maas’
Peter Glavimans
Matthijs Goes

K.I.G.C.
Roxanne de Boom

rally