Laser KNZ&RV (volwassenen)

Geplaatst op 24-03-2023  -  Categorie: Activiteiten

 Laser Zeilen & Training v.a. 12 mei - woensdagavond -  Noordkop,

De Laser-Club is al sinds jaren in de zomermaanden elke week aan het varen, trainen, plezier aan het maken samen op het water. We beginnen de avond met optuigen, palaver, trainen, wedstrijdje en afsluiting met een drankje of op de Noordkop of in de Soos. Lekker ontspannen samen zijn met een serieus wedstrijdelement. Een deel van de groep is al jaren bij elkaar, Iris , Em-Jay, Stefan, Eline & Susanne zijn bekende gezichten elk jaar aangevuld met nieuwe leden.  

Dit jaar hebben we weer plaats voor nieuwe leden, leden of aspirant. Leeftijd is voor iedereen toegankelijk, fitheid om onder de giek door te kruipen, jezelf in de boot te trekken als je omgeslagen bent wel belangrijk. Boten zijn te huren, af te schrijven via het verenigingssysteem, kosten van de lessen vragen om een kleine bijdrage per jaar.

 

Woensdagavond is een gezellige avond op de sociëteit, na afloop drinken we altijd een kop thee of biertje.

 Interesse? kom een avond kennismaken, spreek eens van ons aan of be there @18.30 vanaf half mei.

 We hebben ook plek voor een trainer en of  RIB-vaarder met vaarbewijs. Welk lid van deze vereniging heeft daar heel veel zin en tijd voor? Of ken je een goede zeiler met nog tijd in zijn agenda van buiten de vereniging? Meld je via onze QR code of bel direct met Susanne 06 51992994.