Captains Manual Clubweekend Admiraalvaren 27 & 28 augustus 2022

Geplaatst op 24-08-2022  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: roeicommissie

 

Onder onderstaande knop vindt u de Captains Manual KNZ&RV Lustrum Admiraalvaren 27-28 augustus 2022.

 

Captains Manual Clubweekend Admiraalvaren 27 & 28 augustus 2022

 

In deze manual staat het Lustrum Clubweekend programma van uur-tot-uur beschreven. Het geeft aan waar u moet zijn voor registratie, geeft u informatie wanneer activiteiten zoals palavers starten en eindigen en geeft aan hoe laat u aan boord moet zijn voor het Festival en Blanc op zaterdag of voor het Admiraalvaren op zondag. Ook is er aandacht voor de verschillende dress codes.

Uiteraard veel informatie over de uitvoering van het Admiraalvaren inclusief figuurkaarten en pavoiseer-instructies met name belangrijk voor de eskadercommandanten en schippers. En niet te vergeten een gehele pagina voor het jeugd- en kinderprogramma. 

Voor alle schippers ligt zaterdag een Captains Manual in boekvorm klaar. 

Registratie geldt voor alle deelnemers Clubweekend
Alle deelnemers dienen zich te registreren voorafgaand aan deelname aan het Weekend. Speciaal daarvoor is op zaterdagochtend, zaterdagmiddag en zondagochtend de balie van het secretariaat als meldpunt ingericht. Hier krijgt u alle benodigde informatie voor een zorgeloos weekend. Kom dus langs op het secretariaat. De tijden waarop dit kan, staan aangegeven in de Captains Manual. 

Kom lopen, op de fiets, of ga gezellig carpoolen

Dan graag uw aandacht voor het parkeren. Parkeergelegenheid is door de grote opkomst het gehele weekend beperkt. Ons advies is daarom: kom te voet, op de fiets of car pool zoveel mogelijk samen; en kom vooral op tijd zodat u niks van dit geweldige clubweekend hoeft te missen.

Tot slot

De Lustrumcommissie is klaar voor een fantastisch weekend met 100% clubgevoel. Samen beleven we twee heerlijke dagen; we worden tenslotte maar één keer 175! 

 

de-wulp2

 

diner-en-blanc1