LUSTRUM Clubweekend KOERS 175!

zaterdag 27 augustus 2022

 
Vervolgdata
zondag 28 augustus 2022
Inschrijfperiode
donderdag 30 juni 2022 t/m maandag 22 augustus 2022
Locatie
Muiden
 

Zeilen en zwaaien, roeien en stoeien, dansen en sjansen; 27 en 28 augustus is een weekend voor íédereen en wordt een weekend om nooit te vergeten. We lichten graag de verschillende programma onderdelen hieronder toe. Gedetailleerde informatie zoals aanvangstijden delen wij graag later met u. Hou daarvoor de website en uw emailbox in de gaten. 

 

Generale repetitie Admiraalvaren, zaterdagmiddag. Zaterdag vroeg in de middag starten we met de generale repetitie van het Admiraalvaren. Generale repetitie Admiraal en Spiegelgevecht op het water met zeil- en motorschepen, gigs, coastals en optimisten; de hele vloot vaart uit! We bespreken het programma in de sociëteit en oefenen aansluitend de route met onder andere ankeren en varen in eskaders. 

 

Pampus Diner-en-Blanc, zaterdagavond Om 17 uur, als iedereen zich in feestelijk wit heeft uitgedost varen wij al borrelend aan boord van historische schepen naar Pampus voor een betoverend diner. Pampus, het boegbeeld van de Stelling van Amsterdam en bovendien Unesco Werelderfgoed is deze avond exclusief voor de leden van de Koninklijke. We worden verwend met heerlijk eten terwijl we genieten van het adembenemende uitzicht en elkaar; deze avond wordt onvergetelijk! Rond 22 uur varen we weer richting Muiden voor de after party in de Pampusbar. 

 

Admiraalvaren, zondag  Zondag is de dag van het grote waterspektakel, een evenement om naar uit te kijken. Dit maken we tenslotte maar een keer in de vijf jaar mee! Tijdens het uitgebreide Palaver worden alle acties en figuren nog een keer goed doorgenomen. Daarna gaan roeiers, zeilers, motorbootvaarders en de jeugd het water op en varen in formatie elegante koersen in frontlinie en kiellinie. We brengen een groet aan de Admiraal om vervolgens het spetterende Spiegelgevecht te starten met puts en waterpistool als wapens. Geen schip, geen probleem. Meld je aan als opstapper op voormalige boeienlegger de Eems. We eindigen deze heerlijke dag met een Happy Hour bij de Pampusbar. 

 

Jeugdweekend 7-14 jaar Ga je mee op ontdekkingsreis op Pampus? Dan spelen we daar het Pampus sleutelspel en eten met z’n allen aan een lange tafel. Daarna gaan we lekker feesten. Je ouders zijn natuurlijk ook welkom, die hebben hun eigen feestje. Slapen doe je in een grote tent op de Noordkop. De volgende dag krijg je een heerlijk ontbijtje. Daarna kan je genieten van het Admiraalvaren. 

 

2017-knz-rv-muiden-170-02-0912

 

 

Inschrijven