Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

World Cup III 12-14 juli

vrijdag 12 juli 2019

 
 

Geachte KNRB-leden,

Dit jaar vinden op de Willem-Alexanderbaan in Rotterdam-Zevenhuizen de finales van de World Rowing Cup 2019 plaats, gecombineerd met de Koninklijke Holland Beker. Het belooft een fantastisch en spectaculair evenement voor Nederland te worden. De mondiale roeitop is aanwezig om elkaar te testen in aanloop naar de Olympische Spelen die in 2020 in Tokyo worden gehouden. Er worden circa 700 atleten en nog eens 400 begeleiders en officials verwacht. 

Het programma loopt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli (het laatste weekend voor de laatste schoolweek in midden Nederland, in aanloop naar de vakantie) en we verwachten meer dan 10.000 bezoekers gedurende deze drie dagen.

De World Rowing Cup gaat echter niet alleen over topsport; er is tevens parallelle programmering rond de thema’s: schoon water (om te bevaren en om van te leven), een leven lang gezond (voor kinderen; dit betreft sport en voeding) en para-roeien (voor het eerst onderdeel van de wereldbeker).  

Via bijgaande link kunt u uw kaarten bestellen en meer informatie over de wedstrijden verkrijgen: https://rotterdamregatta.com/. 

Wij hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen tijdens de World Rowing Cup Finals 2019! Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld. Wilt u deze email ook binnen uw kennissenkring verspreiden?

 

Met vriendelijke groet,

Local Organizing Committee World Rowing Cup 2019, 

Reinier Hietink (06 - 83 66 34 14) & Romke van der Veen (06 - 51 40 99 65)