Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Zeilles volwassenen

Laser banner 930x343

Zeilen in een Laser

Het is heerlijk om aan het eind van de dag even uit te waaien in het avondlicht. Zeker wanneer dit wordt gecombineerd met de begeleiding van ervaren trainers voelt een doordeweekse avond opeens als een hele leerzame mini-vakantie!

We vergroten onze boathandling, boatspeed en oefenen wedstrijdsituaties. Zeilvaardigheid is vereist, maar het gezelschap is bont en omvat een breed spectrum aan ervaring.

Deelname is mogelijk voor leden van de Vereeniging en kan in de eigen Laser of een Laser van de Vereeniging. Op de Noordkop tuigen we op en gaan we rond 19.15 uur te water. Wat verder nodig is, is een wetsuit, zeilschoentjes en een zwemvest. Er worden 2 periodes van 6 lessen georganiseerd, buiten de schoolvakanties.

Dus, heeft u belangstelling? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Stefan Coronel (lenoroc.feets.[antispam].@gmail.com) of mail naar nelieznessawlov.[antispam].@knzrv.nl

De kosten voor zes sessies (uitgaande van minimaal 6 deelnemers):

  • 120 euro voor zeilers die een Laser van de Vereeniging gebruiken;
  •   60 euro voor zeilers met een eigen Laser.

 

 

J70

Zeilen in een J70.

Het animo voor lessen volgen in de J-70 was in 2017 zeer beperkt, waardoor het lastig was om de boot te vullen en lessen te verzorgen. Voor dit seizoen zullen we opnieuw inventariseren of het organiseren van lessen mogelijk is en er voldoende animo is. Voor interesse en informatie over het J70-zeilen bij onze Vereeniging kunt u contact opnemen met Max Houtzager (regaztuohxam.[antispam].@gmail.com )

 

Natuurlijk kunnen we niets zonder instructeurs!

Wij zijn altijd op zoek naar instructeurs voor dit of een volgend seizoen. Voor het lesgeven op de J70 is ruime zeilervaring op een sportief zeiljacht vereist. Voor het lesgeven aan de laser-groep is ervaring met laserzeilen én een vaarbewijs vereist. Voor beide groepen is het kunnen acteren in noodsituaties een vereiste.

Vriendelijke groet,

Iris van Gils - van Noort