Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Muidenhaven

19-005742-knzrvmuiden

Havenmeesters

Paul Pels en IJsbrand Nieuwhof 
Mobiel  06 2014 6897
E-mail nevahnedium.[antispam].@knzrv.nl

De openingstijden van het havenkantoor zijn aangegeven op het bord bij het havenkantoor. Het havenkantoor bevindt zich aan de havenzijde (noordzijde) van het Clubgebouw.

Passanten  

Passanten zijn van harte welkom in de Muidenhaven. Passanten kunnen bij aankomst afmeren bij de meldsteiger voor het clubgebouw en melden zich in het havenkantoor.

De havenmeester zal u een ligplaats aanwijzen. U dient uw schip zodanig af te meren dat er geen onderdelen van het schip buiten de ligplaats uitsteken. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de havenmeester een andere dan de toegewezen ligplaats in te nemen.

De u toegewezen ligplaats is ter beschikking tot 12.00 uur van de afgesproken dag van vertrek. Wanneer u langer in de haven wilt verblijven, graag voor 12.00 uur contact opnemen met de havenmeester.

Liggeldtarief: € 1,95 per meter en € 1,76 toeristenbelasting p.p.p.n.

Het liggeld is inclusief:

  • Elektra en water
  • Douches
  • Wifi 

Het huren van een vaste ligplaats is voorbehouden aan leden van de Koninklijke. Om een ligplaats aan te vragen kunnen leden het Jachtenformulier invullen (momenteel is er een wachtlijst voor ligplaatsen).

Faciliteiten

Gebouw3   web

Gedurende openingstijden, zijn passanten van harte welkom om te borrelen & dineren in de Sociëteit of de Pampusbar.

Gasten kunnen gebruik maken van de douches en toiletten die zich bevinden in het clubgebouw. De faciliteiten zijn geopend van 07.00 uur tot 22.30 uur. Indien de ruimtes gesloten zijn, en tijdens de schoonmaak, kan men aan de voorkant van het clubgebouw gebruik maken van een nachttoilet dat 24 uur per dag geopend is. Douchen is gratis.

Drinkwater is beschikbaar op de steigers. Het is niet toegestaan om drinkwater te gebruiken voor het afspoelen van uw schip. Elektriciteit is kosteloos te gebruiken (maximaal 16 amp/1300 W).

De haven beschikt over een pomp voor vuilwater en oliehoudend afvalwater. Voor gebruik dient men zich te melden bij de havenmeester.

Afvalcontainers voor huishoudelijk afval staan verspreid over het haventerrein. Een glasbak en een papierbak vindt u aan de westzijde van het clubgebouw. Klein chemisch afval mag niet achtergelaten worden.

Muiden Parkeren OUD

Parkeren 

Het omheinde parkeerterrein is voor leden van de KNZ&RV en is dag en nacht afgesloten. Gasten kunnen parkeren op het parkeerterrein dichtbij de A1 dat op loopafstand is van de Koninklijke.

Vlag  

De vlag wordt in de haven gevoerd van 08.00 uur tot zonsondergang doch niet later dan 21.00 uur, of tot het einde van de openingstijd van het havenkantoor, indien dit eerder sluit. Van gasten wordt verwacht dat zij zich aan deze vlagetiquette houden. 

Reglementen  

Havenreglement Muidenhaven 

Reglement betreft Stalling - Noordkop en Parkeerplaats