Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
42-opties-fevas-lasers-30439101168-o

Combi Muiden

Welkom op de pagina van de Combi Muiden!

Dit jaar zal de Combi Muiden plaatsvinden op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 (voorjaar) en op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019 (najaar).

Eén van de zeilwedstrijden in de 'Combi Amsterdam' voor de Optimist (Optimist, Optimist Benjamin of Optimist Groen), Feva, Laser 4.7, Laser Radial en Splash (A of B) zeilers. De Combi Muiden wordt georganiseerd door de KNZ&RV. Met de hulp van vele vrijwilligers kan dit evenement tot een succes gemaakt worden. Wij wensen iedereen dan ook veel plezier & succes! 

INSCHRIJVING

Inschrijven voor Combi Muiden, de diners en lunchpakketten gaat via AllSports. AllSports is de opvolger van sportinschrijving. Klik hier voor de link naar AllSports (klik enroll voor inschrijving). 

Uw accountgegevens van Sportinschrijving zijn overgezet naar AllSports, als het goed is heeft u hier een email van ontvangen of zult u deze in de komende dagen ontvangen. U kunt inloggen door uw wachtwoord te resetten (rechtsboven login -> recover).

Heeft u nog geen account? Dan graag deze aanmaken voordat u de inschrijving kan doen (kies login -> new account).

U kunt meerdere kinderen met 1 account inschrijven.

inschrijven

Praktische Informatie

Hieronder enkele praktische zaken rondom de Combi Muiden. Uitgebreide informatie is te lezen in de Notice of Race Combi Muiden.

 

Contact KNZ&RV

Informatie

Contactpersoon

E-mail

Telefoon

Combi Muiden

Elmar Pigeaud

siraterces.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl

 

Overig

Dominique Smelt-Janssen

siraterces.neliezdguej.[antispam].@knzrv.nl

 

Muidenhaven

Havenmeester

nedium.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 450

06 20146897

Inschrijving

Secretariaat KNZ&RV (dinsdag t/m vrijdag)

taairaterces.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 540

Restaurant

 

tieteicos.[antispam].@knzrv.nl

0294 261 434

17-barista-2-44258411352-o

Eten & Drinken

Lunchpakketten

Via het inschrijfformulier kunnen lunchpakketten voor zeilers en begeleiders besteld worden voor € 6,50 per pakket. Geef bij de deelnemer ook het gewenste aantal voor de begeleiding op. Hou er rekening mee dat de zeilers op het water kunnen blijven voor de lunch. De lunchpakketten kunnen in de ochtend van de betreffende dag bij de inschrijfbalie opgehaald worden.

Lunch op de wal

Dat kan in de Pampusbar (KNZ&RV gebouw). Reserveren is niet noodzakelijk. Een perfecte plek voor een lunch, borrel of een heerlijke cappuccino. De Pampusbar heeft een kleine kaart met lunchgerechten en borrelhapjes. Bij mooi weer ook buiten op het ruime terras met uitzicht op de Vecht en het Muiderslot.

Diner

Tijdens de Combi Muiden is er de mogelijkheid, via het inschrijfformulier, in te schrijven voor de ‘Combi Diner’ op zaterdagavond in de Societeit.
N.B. Voor het 'Combi Diner' gaan we zaterdag bijtijds aan tafel, rond 18.00 uur. Hamburgers, frites en salade. Geef bij de deelnemer ook het gewenste aantal eters voor de ouders/begeleiding/broertjes of zusjes op. Kosten:

  • € 12,50 voor kinderen t/m 12 jaar
  • € 15,- vanaf 12 jaar

Inschrijven voor lunch of diner kan tegelijkertijd met inschrijven voor de wedstrijden. Los kan ook, dit gaat via https://www.allsports.app/events/17

 

Inschrijfbalie

In de hal van het KNZ&RV gebouw is de Inschrijfbalie daar kun je muntjes kopen en de bestelde lunchpakketten ophalen.

Inschrijfbalie

Openingstijden

 

Zaterdag

08.30-12.00 uur

Aanmelding, muntjes en ophalen lunchpakketten zaterdag

Zondag

08.00-12.00 uur

Muntjes en ophalen lunchpakketten zondag

Rescue ribs

In verband met de verwachte drukte stellen wij het op prijs al zoveel mogelijk ribs de dagen vóór de Combi naar Muiden te brengen. De Havenmeester zal een ligplaats aanwijzen.

Op de parkeerplaats, nog voor het KNZ&RV gebouw, is een helling waar de boten vanaf de trailer te water gelaten kunnen worden.

Kranen ribs
Rij het parkeerterrein op van de KNZ&RV, links aanhouden (langs de heg) richting ‘Parkeren Bezoekers’. Bijna aan het einde is de kraan aan je rechterhand.

combi-muiden-startschip