Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Clubkampioenschap zeilen 28/29 september

zaterdag 28 september 2019

 
Inschrijfperiode
vrijdag 30 augustus 2019 t/m woensdag 25 september 2019
Locatie
Muiden
 

 

 

 

flyer-clubkampioenschappen

 

 

 

De Clubkampioenschappen 2019 worden verzeild over twee dagen in het weekend van 28 en 29 september. Alle leden zijn van harte welkom; zeilend, als comité vrijwilliger of bij de borrel dan wel het diner!

Wij hopen op grote deelname in onder meer de volgende klassen:
- Draken
- J/70 (boten worden ter beschikking gesteld)
- ORC
- Ronde en Platbodems
- SW (indien mogelijk liever eigen meetbrief)
- Laser
- RS Feva
- Optimist

 

Zaterdag 28 september
Op zaterdag zullen alle kielboten en ronde & platbodems tegen elkaar strijden op banen in de put ten zuiden van Pampus. Palaver om 09.30 uur in de Pampusbar, eerste start om 11.00 uur.

Na de wedstrijden, circa 16.30 uur, volgen de borrel en het diner en hopen wij nóg meer leden te mogen verwelkomen! Aansluitend kan er gedineerd worden, óók door niet-deelnemers.

 

Zondag 29 september
’s Morgens zullen de kielboten en ronde & platbodems nog één wedstrijd zeilen. Aan het einde van deze wedstrijd zal de klassenkampioen van elke klasse bekend zijn. Eerste start om 10.30 uur.

Tegelijkertijd varen de zwaardboten, alleen op zondag, de gehele dag wedstrijden om de Jeugdkampioenen vast te stellen. Palaver om 09.30 uur bij de Noordkaap, eerste start z.s.m. na de kielboten.

’s Middags zullen de klassenkampioenen enkele primus inter pares wedstrijden zeilen in J/70’s, zodat aan het einde van de dag de Clubkampioen gekroond kan worden.

 

 

Iedereen is welkom! U kunt via de website direct inschrijven voor zeilen, comité en/of diner. Graag tot op de Clubkampioenschappen.

Met vriendelijke groet,

Michiel van Dis, Voorzitter
Marc van Bemmel, Commissaris Zeilen

 

 

Wedstrijdbepalingen